Транспорт и Екология
Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахов откри втория ежегоден турнир по футбол под наслов „Децата бъдещето на България”, в който участват над 100 деца от цялата страна, родени през 2010 г. Малките състезатели са от ДФК Шампион, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Берое, Дунав (Русе), ФА Бургас спорт, ДЮФК Янтра (Габрово), ФК Болярчета (Велико Търново) и Олимпия (София).

„Идвам от стадион „Берое”, където се провежда Балканиада по лека атлетика за ветерани, а най-възрастният ни участник на 19ти септември навърши 95 години. Невероятен контраст! От най-възрастните към току-що прохождащите и чакащи своите звездни мигове и часове на слава. Уважаеми родители, благодаря, че сте тук, че подкрепяте своите деца, защото те имат нужда от тази подкрепа.Искам да поздравя всички гостуващи отбори, че са пропътували толкова много километри и са дошли днес тук и следващите 3 дни ще вземат участие в турнира. И най-вече детски футболен клуб „Шампион”, адмирации за тях, за всичко това, което правят. На добър час на всички!”, пожела зам.-кметът.

ДФК Шампион за втори път събира някои от най-добрите школи в България на едно място. Децата бяха поздравени с изпълнения на мажоретки към Центъра за подкрепа за личностно развитие и деветгодишната Милица Тодорова.

Мачовете се играят на два терена на спортен център “Берое” (бивш завод “Берое”). Организаторите от ДФК Шампион - Костадин Меразчиев и треньорът Диян Петков, обявиха че на децата няма да им липсва нищо. А специално за техните родители също са организирани състезания и игри с награди. Турнирът продължава до 24 септември.

Той е организиран от Детски футболен клуб „Шампион“ и Община Стара Загора.
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_1
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_2
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_3
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_4
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_5
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_6
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_7
 • Над 100 деца от цялата страна участват в тридневен детски турнир по футбол в Стара Загора_8

22.09.2017 г.
Андреас Полихронопулос от Гърция, който преди два дни навърши 95 години, е най -възрастният участник на Балканския мастърс шампионат по лека атлетика, който започна тази сутрин в Стара Загора. При жените на най-достолепна възраст е 88-годишната Лучия Раду от Румъния. В рамките на три дни рекорден брой - 641 лекоатлети-ветерани, ще премерят сили в 19 дисциплини на стадион "Берое" в Стара Загора.

Днес там беше открит 27-мият Балкански мастърс шампионат по лека атлетика. В него участват над 640 състезатели от 12 държави: Албания, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Кипър, Молдова, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия и Черна гора. Още преди официалния старт падна и първият рекорд на скок височина при жените, съобщи ресорният заместник-кмет на Община Стара Загора Красимира Чахова, която е носител на олимпийски, световни и европейски титли от игри за ветерани и президент на Организационния комитет. Тя приветства гостите от името на организаторите и пожела на участниците невероятни спортни емоции и прекрасни преживявания от докосването до хилядолетната история на града, така че тръгвайки си от него, да поискат да се върнат пак.

В официалната церемония по откриването участваха още Весна Репич – секретар на Европейската мастърс федерация, президентът на Българската и Балканската мастърс федерации Здравка Йорданова и др.

Организаторите подариха специален плакет на кмета на Стара Загора Живко Тодорв с признателност за гостоприемството и подкрепата за спортното събитие. Специална комисия оповести имената на най-добрите атлет и атлетка на Балканите за 2106 г.Това са Беса Каласан (45-49 г.) и Драго Николич (65-69 г.) от Словения.

Организатори са Община Стара Загора и Българската мастърс федерация, с подкрепата на Спортен клуб по лека атлетика „Берое“ и Мтел.

Най-много участници - 93, има регистрирани във възрастовата група 45-49 години.

Събитието е част от кампанията „Стара Загора – европейски град на спорта 2017“. Повече информация на: www.bmacs2017.eu                                                    
 • На 95 години е най-възрастният състезател в Балканския мастърс шампионат по лека атлетика в Стара Загора_1
 • На 95 години е най-възрастният състезател в Балканския мастърс шампионат по лека атлетика в Стара Загора_2
 • На 95 години е най-възрастният състезател в Балканския мастърс шампионат по лека атлетика в Стара Загора_3
 • На 95 години е най-възрастният състезател в Балканския мастърс шампионат по лека атлетика в Стара Загора_4
 • На 95 години е най-възрастният състезател в Балканския мастърс шампионат по лека атлетика в Стара Загора_5
 • На 95 години е най-възрастният състезател в Балканския мастърс шампионат по лека атлетика в Стара Загора_6

22.09.2017 г.
Днес в парк „Ал. Стамболийски" в Стара Загора се проведе тържествена церемония за отбелязването на 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България. Пред „Паметника на загиналите във войните старозагорци" бяха поднесени венци на почит от името на Община Стара Загора и Старозагорския военен гарнизон, Общински съвет - Стара Загора и областния управител.

В празничното си слово зам.-кметът Иванка Сотирова припомни делото на великите държавници на България, дългия път до крайната победа- извоюването на Независимостта на България и емоцията на този ден преди 109 години в Стара Загора. Тогава всички празнуват начело с митрополит Методий, който отслужва благодарствен молебен със специално написана молитва. Градът е украсен със знамена, а гражданите ликуват. На 22 септември старозагорци посрещат цар Фердинанд в храма „Св. Димитър“.

„Днес този ден е още по-велик! Днес Независимостта е още по-значима, ако ние осъзнаваме този акт не само като запазване на териториален суверенитет. Този ден е значим, ако запазваме суверенитета на нашата свобода на духа, на независимостта на духа. Затова всички ние сме длъжни да се борим, единно да защитаваме правото си да бъдем равнопоставени в обединена Европа. Ние тук, гражданите на Стара Загора, сме длъжни да управляваме града ни, така че той да бъде най-доброто място за живеене, не само в България, но и в Европа. Да бъде най-доброто място за инвестиции, най-доброто място за образование, за да може да задържим тук младите хора на България и градът да просперира. Бъдете благословени и нека знаем какъв е нашият дълг. Честит да бъде този празник!“, каза още Сотирова.

На церемонията присъстваха областният управител Гергана Микова, народните представители Емил Христов, Маноил Манев, Георги Гьоков и Радостин Танев, зам.-командирът по логистично осигуряване на Втора механизирана бригада полк. Тодоров, зам. областният управител Петя Чакърова, общински съветници, представители на обществени и политически организации, много граждани.

В ритуала участваха почетен караул, знаменна група и Военен духов оркестър на Старозагорския военен гарнизон.

В парк „Александър Стамболийски“ (Алана) започна концерт „С музиката на Дико Илиев“, посветен на 80-та годишнина от създаването на Дунавското хоро. Участват Общинският фолклорен ансамбъл „Загоре“ и Общинският духов оркестър.
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_1
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_2
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_3
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_4
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_5
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_6
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_7
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_8
 • В Стара Загора честват 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България_9

22.09.2017 г.
В празничния петък Община Стара Загора отправя апел към гражданите и гостите на града да използват зелените алтернативи на придвижване.

Тази година, 22ри септември е обявен за Ден без автомобили от общините на 2 433 града от цял свят, сред които и Стара Загора. Инициативата е част от проекта Европейска седмица на мобилността, в която се включи и нашият град за 11ти пореден път.

Замърсяването на въздуха е глобален проблем на 21ви век и въпреки че Стара Загора е свързвана с епитета „зелен” град, тя също е съпричастна към този проблем. През последните години средногодишната концентрация на фини прахови частици във въздуха на града е 31,34μг/м3 по-ниска от допустимата средногодишната норма от 40 μг/м3, благодарение на мерките за подобряване на КАВ, въведени и изпълнявани от Община Стара Загора. За да бъде въздухът на града ни по-чист, е необходимо промяната да започне и от всеки гражданин.

По време на инициативата Европейска седмица на мобилността на официалната страница на инициативата се проведе информационна кампания, с чиято помощ гражданите бяха запознавани с минали и настоящи проекти на Община Стара Загора, както и полезна информация за чистата, споделена и иновативна мобилност”. В рамките на инициативата беше обърнато внимание на ползите от ходенето пеша, карането на ролери, кънки, ховърборд, скейтборд, въвеждането на иновативните електромотори и електромобили, както и политиката на Община Стара Загора насърчаваща тяхното използване.

Движението с велосипеди по изградените 8 километрови велоалеи свързващи зелените площи на града, също е акцент на Европейската седмица на мобилността в Стара Загора. Споделената мобилност с личен автомобил или обществен градски транспорт, който в нашия град беше изцяло подновен, бяха също тема за размисъл и дебати.

На 22ри септември, празничен ден, призоваваме всички граждани и гости на града да се включат в инициативата Ден без автомобили и да се насладят на прекрасна Стара Загора. Заедно стигаме по-далеч!

21.09.2017 г.

25 септември (понеделник)

„Слугинята – господарка“

опера –буфа от Джовани Батиста Перголези

20.00 ч. Зала „Орфеида“, Парк –хотел Стара Загора

Десети международен куклено-театрален фестивал за възрастни „Пиеро 2017“

24.09. - 29.09.2017 г.

(по отделна програма)

26 септември (вторник)

„Парижки живот“- оперета от Жак Офенбах

Режисьор: проф. Румен Нейков

19.00 ч. Оперен театър

Десети международен куклено-театрален фестивал за възрастни „Пиеро 2017“

24.09. - 29.09.2017 г.

(по отделна програма)

27 септември (сряда)

Концерт на вокална студия на Стефка Минева към хора на Държавна опера Стара Загора.

17.00 ч. фоайе, Оперен театър

Представяне на новата книга на Илко Стоев „Пристанищата на Каин“ - първа и втора част.

18.00 ч. РБ „Захарий Кнажески“

28 септември _(четвърък)

142 години от Старозагорското въстание.

Поднасяне на цветя от възпитаници на СУ „Васил Левски“ и признателни потомци.

12:45 Паметник на участниците в Старозагорското въстание в парк „Ал. Стамболийски“ и Паметник на лобното място на Кольо Ганчев, Господин Михайловски и Сава Силов

Вкусът на музиката Кулинарни и музикални шедьоври с Йоланта Делибозова – Йоли и Камерен ансамбъл „Колегиум музикум SZ“ .

19.00 ч. Зала „Орфеида“, Парк –хотел Стара Загора

29 септември (петък)

Гео Милеви дни 2017.

Поднасяне на цветя на гроба на Милю Касабов.

11.00 ч. Къща музей „Гео Милев“

Драматизация на „Работна Мецана“ от Леда Милева; деца от ДГ № 10 „Светлина“

11.15 ч. Къща музей „Гео Милев“

Поднасяне на венци и цветя пред бюст-паметника на Гео Милев

12.30 ч. Парк „Александър Стамболийски“

Среща с ученици

13.30 ч. Профилирана природоматематическа гимназия „Гео Милев“

Кръгла маса на тема „Творчеството на Гео Милев и Леда Милева за деца“

14.30 ч. -16.30 ч. Художествена галерия

Откриване на изложбата „Гео Милев за деца“ и връчване на традиционната награда „Гео Милев” – 2017 г.

18.00 ч. Художествена галерия

50 години от интронизацията на Старозагорски митрополит Панкратий.

Вечерня в катедрален храм „Св. Димитър“.

17.00 ч. катедрален храм „Св. Димитър“

17.30 ч. Заупокойна молитва на гроба на приснопаметния Старозагорски митрополит Панкратий.

Традиционна „Нощ на изкуствата“.

19.00 ч. – 24.00 ч.

(по отделна програма)

30 септември (събота)

„ В сърцето на Тракия“ - национален фолклорен танцов фестивал на любителски формации

10.30 ч. Парк „Артилерийски“

50 години от интронизацията на Старозагорски митрополит Панкратий.

Национална конференция и представяне на документален филм за живота и делото на Старозагорския митрополит Панкратий по повод 50 години от неговата интронизация.

10.00 ч. Зала „П.Р. Славейков“

10 години НЧ „Тракия – 2007“ - село Ракитница. Народно веселие.

15.30 ч Парк „Тракия“, с. Ракитница

Документален филм „Отвъд скока”, 2017 г. 55 мин. за Йорданка Благоева – спортистка скок височина, със световни рекорди; национална, олимпийска и световна шампионка; основателката на аеробиката в България.

Среща с авторите: Златимир Коларов – сценарист и Валентина Фиданова-Коларова – сценарист и режисьор.

18.00 ч. зала първи етаж, РБ „Захарий Кнажески“

„In Memoriam“ – концерт в памет на Старозогрския митрополит Панкратий.

Диригент:Старозагорски митрополит Киприан.

Участват: Хор на патриаршеския храм – паметник „Св. Александър Невски“, хор при храм „Св. Св. Кирил и Методий“ – София, Академичен хор на АМТИИ – Пловдив, Хор на Държавна опера - Стара Загора.

В програмата: църковни песнопения.

19.00 ч. Оперен театър

1 октомври (неделя)

„В сърцето на Тракия“ - национален фолклорен танцов фестивал на любителски формации

11.00 ч. Парк „Артилерийски“

Народно веселие в кв. „Железник“ с участието на АНПТ „Зорница“ при НЧ “Климент Охридски - 1858“

17.00 ч. кв. Железник

Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански“ за дипломни спектакли на театрални академии от Европа и света.

1.10 – 7.10. 2017 г.

(по отделна програма)
Пресконференция по повод провеждането на шампионата Писта Стара Загора
Зам.-кметът на Стара Загора Красимира Чахова ще открие утре в Стара Загора турнир по футбол "Децата - бъдещето на България”. Той е организиран от Детски футболен клуб „Шампион“ и Община Стара Загора.

Официалното откриване ще се състои на 22 септември от 13.30 часа на спортен център “Берое” (бивш завод “Берое”). Турнирът продължава до 24 септември. В него ще участват 10 отбора деца от цялата страна, родени през 2010 г.

ДФК Шампион за втори път ще събере някои от най-добрите школи в България на едно място.

Участниците са ДФК Шампион, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Берое, Дунав (Русе), ФА Бургас спорт, ДЮФК Янтра (Габрово), ФК Болярчета (Велико Търново) и Олимпия (София).

Мачовете ще се играят на спортен център “Берое” (бивш завод “Берое”). Организаторите от ДФК Шампион - Костадин Меразчиев и треньорът Диян Петков, ще се погрижат на децата да не им липсва нищо и да зарадват тях и техните родители.

21.09.2017 г.
Детско-юношеско студия за опера и балет /ДЮСОБ/ „Маргаритки“ обявява

ПРОСЛУШВАНЕ за прием на деца в две направления:

- Балетна школа – приема деца на възраст 5-9 г. за попълване на групите. Децата да бъдат облечени в трико /боди/ и с бял чорапогащник и обути с туфли /цвички/, косите да са вързани на кок /за момичетата/. Кандидатите трябва да имат физически данни, чувство за ритъм, артистични заложби и правилна дикция. Подготовка на танц не е необходима, но ако има такъв, моля музиката да се носи на CD носител или флашка.

- Вокална школа – приема деца на възраст 5-12 г. Те трябва да притежават вокални умения – точно интониране, правилна дикция, чувство за ритъм, артистични заложби. Моля, кандидатите да подготвят една песен по избор и да носят музиката на CD носител или флашка.

Прослушването ще се проведе на 7 октомври 2016 г. /събота /:

- От 11 до 14 часа за балетна школа и за вокална школа едновременно

В сградата на Държавна опера-Стара Загора /служебен вход/.

Поради големия интерес, моля кандидатите да се запишат предварително на

e-mail: opera_starazagora@abv.bg , като впишат три имена, възраст, телефон за връзка и направлението, в което кандидатстват.

Резултатите ще бъдат изнесени на страницата на ДЮСОБ „Маргаритки“ във Фейсбук.
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев подари спортни екипи и пособия на децата от Дома за деца лишени от родителски грижи „Българка“ в Стара Загора. Той посети интерната заедно със заместник-кметовете на града по спортните дейности Красимира Чахова и по хуманитарните дейности Иванка Сотирова, както и с телевизионната водеща и автор на детски книги Гери Дончева, която от няколко години се грижи за децата там.

В дом „Българка“ живеят ученици на възраст от 12 до 19 години. Всички те получиха от Кралев специално изработени екипи, топки за футбол, баскетбол и волейбол, както и комплекти за игра на бадминтон. Повечето ученици се занимават активно със спорт и се похвалиха на министъра със със спечелените купи и медали от различни първенства и турнири.

„Днес с Вас поставяме предсрочно началото на Европейската седмица на спорта. Искам да спортувате, да растете здрави и много сериозно да се отнасяте към учебния процес в училище“, обърна се министър Кралев към децата. По-късно той посети алеята в парк „Пети октомври“, където разгледа изложбата, посветена на голямата легенда на българския футбол Христо Стоичков.

Официалното откриване на Европейска седмица на спорта #BeActive ще се състои на 23 септември от 10,30 ч в Борисовата градина в София и ще се проведе до 30 септември със спортни събития в София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград и Враца. С новите си екипи и спортни пособия децата от дом „Българка“ в Стара Загора ще участват в спортните игри в града, които започват в 11.00 ч. на 26 септември, в парк „Артилерийски“.

Директорът на дом „Българка“ Пламен Бахов и децата благодариха на министър Кралев за приятната изненада.

„Подаръците не само зарадваха децата, но и ще ги стимулират да се занимават още по-усилено със спорт. Това ще им помогне да развиват умения да се справят самостоятелно в живота и да изграждат навици за здравословна култура“, заяви Пламен Бахов.
 • В Стара Загора министър Красен Кралев зарадва деца в неравностойно положение_1
 • В Стара Загора министър Красен Кралев зарадва деца в неравностойно положение_2
 • В Стара Загора министър Красен Кралев зарадва деца в неравностойно положение_3
 • В Стара Загора министър Красен Кралев зарадва деца в неравностойно положение_4
 • В Стара Загора министър Красен Кралев зарадва деца в неравностойно положение_5
 • В Стара Загора министър Красен Кралев зарадва деца в неравностойно положение_6

21.09.2017 г.
Незабравимо футболно шоу сътвориха легендарните футболисти на Барса и българските звезди на футбола, които застанаха едни срещу други на стадион „Берое“ в Стара Загора в паметния футболен сблъсък „Дpийм тиймът нa „Бapceлoнa” cpeщy oтбopa нa Cтoичĸoв и пpиятeли”. До впечатляващия резултат 3:2 се стигна след вълнуваща игра, която предизвикваше цунами от мексикански вълни на присъстващите над 10 000 на стадиона под Аязмото. Сред официалните лица бяха министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметовете на София и Стара Загора Йорданка Фандъкова и Живко Тодоров и областният управител Гергана Микова.

Зрелищното шоу започна с изпълнение на тракийски танци от Общинския фолклорен ансамбъл „Загоре“ и детската група „Траянци“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие в Стара Загора. Трио „Сопрано“ изпълниха химна на ФК Барселона и националния химн на България, след което Стоичков подари фланелки на роднини на починалите футболни легенди Георги Славков и Аян Садъков.

„Този празник е за вас! И за тези малчугани, дано един ден и те прославят България, както го направихме ние. Не забравям откъде съм тръгнал. И не забравям как преди няколко години ме аплодирахте тук, когато бях начело на Ловеч“ – с тези думи на Стоичков започна същинският сблъсък на терена.

Както и обеща, Камата изигра първото полувреме с тима на българските си приятели, а във второто се раздаде със звездите на испанския гранд. Автор на трите гола във вратата на каталунците бе любимецът на публиката Димитър Бербатов. Двата гола за гостите реализираха Стоичков и Дани Гарсия.

В полувремето кметът Живко Тодоров излезе на терена, за да благодари отново на Носителя на Златната топка – „От името на Стара Загора искам да му подаря тази маска от тракийско време, за да му напомня за богатата история на нашия град и този прекрасен момент. Ти си истински човек, Христо Стоичков!“. С тези думи кметът поднесе реплика на шлем-маска на тракийски аристократ от Римската вила при Чаталка, Старозагорско.

„Благодаря на вас и на вашия млад кмет! Подкрепяйте го, видях какво е направил. Такива хора като него заслужават уважение. Не се отчайвайте!“, обърна се на свой ред към множеството именитият играч.

Министърът на спорта Красен Кралев поднесе благодарности за онова, което легендата на българския футбол прави за децата. „Добър вечер, Европейски град на спорта! Аз ви благодаря, за това, че сте тук, за да изразите огромното си уважение към един велик българин като Христо. Неслучайно той избра Стара Загора, избра я заради вас. Заради това че има една от най-качествените и интелигентни публики в България. Благодаря ви, че доведохте децата си, сигурно от тях ще дойдат новите футболисти, като тези велики българи. Благодаря, Христо за това, което правиш за бългаските деца. Завинаги си един от нас! Завинаги в сърцата на старозагорската публика, на българския народ. Поклон!“, каза още Кралев.

Зрелищният спектакъл завърши с популярната „Барселона“ на Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе в изпълнение на солисти и хора на Държавна опера Стара Загора. Пищна и красива заря сложи край на паметната за старозагорци вечер.

Съставите на двата отбора:

Барселона: Хесус Ангой, Гусман, Хуан Карлос Родригес, Фредерик Дею, Андони Гойкоетчея, Кике Естебаранс, Хулио Салинас, Георге Попеску, Санчес Хара, Сержи Бархуан, Санти Ескеро, Мигел Надал, Хуан Карлос Морено, Дани Гарсия, Оскар Арпон, Яри Литманен и Христо Стоичков. Треньор: Алберт Ферер.

Стоичков и приятели: Ивко Ганчев, Стоян Колев, Петър Хубчев, Радостин Кишишев, Емил Кременлиев, Елин Топузаков, Ивайло Йорданов, Гошо Гинчев, Красимир Балъков, Йордан Лечков, Даниел Боримиров, Илиан Илиев, Бончо Генчев, Дончо Донев, Александър Томаш, Костадин Видолов, Наско Сираков, Мюмюн Кашмер, Васил Драголов, Мартин Петров, Димитър Бербатов, Емил Костадинов, Петър Михтарски и Христо Стоичков. Треньори: Димитър Пенев, Христо Бонев и Петко Петков.
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_1
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_2
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_3
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_4
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_5
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_6
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_7
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_8
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_9
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_10
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_1
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_2
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_3
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_4
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_5
 • Незабравим футболен спектакъл събра на стадион Берое над 10 000 зрители_6

21.09.2017 г.
Страница 1 от 657

Важни телефони

Телефон за информация и централа:
(042) 614 614
Горещ телефон за сигнали: 
0800 157 37
Дежурен общински съвет за сигурност:
(042) 628 683, 614 821, 250 005; 0885 901 212 през цялата година
Зимна поддръжка на пътищата:
Общински пътища – PSI – дежурен база „Голеш" – 0882 988 437
Градска мрежа – ДЗЗД "ГРИЙН ПАРТНЪРС - БКС" – дежурен – 0898 460 273
Сметосъбиране: – ДЗЗД "ГРИЙН ПАРТНЪРС - БКС" – дежурен – 0898 460 273  

 

Контакти

logo

 • п.к. 6000
 • Адрес град Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики № 107
 • Телефон за информация и централа:
  (042) 614 614
  Факс (042) 25 91 32
  Горещ телефон за сигнали - 0800 157 37
 • Електронна поща mayor@starazagora.bg ; sz@starazagora.bg

Снимки от Стара Загора

 Нагоре
Ние използваме бисквитки за да подобрим ефективността на нашия уебсайт. Виж повече...