Размер на шрифта: A A A
Детска градина № 29
Директор Донка Минчева
Адрес ул. "Ген. Столетов" № 76
Телефон (042) 621 830
Електронна поща [email protected]

 

Детска градина № 29 ,,Славейче” е създадена през далечната 1974година. Намира се почти в централната част на град Стара Загора. Помещава се в сграда – съобразена с всички санитарно – хигиенни изисквания и условия за правилно възпитаване и подкрепа на всяко дете от предучилищна възраст.
Детската градина разполага с помещения за шест групи за деца от три до седем години. За психологическия и физически комфорт на децата са обособени просторни и удобни занимални със съвременни кътове за игра, мултимедии и интерактивни дъски за образователни игри и занимания. Обособени са спални помещения за почивка и спокоен сън на децата. Санитарните възли и гардеробчета са отделни за всяка група. Интериорните решения са съобразени с възрастовите и индивидуални потребности на децата.
За децата в детска градина ,,Славейче” работи всеотдаен екип от учители и помощник – възпитатели, доказали своя професионализъм и новаторство в работата си с деца от предучилищна възраст. Те превръщат непознатата и чужда среда, в началото за малкото дете, в поле за изява на таланти, място за креативни експерименти и открития, кът за игра с много нови приятели.
Дворът на детската градина е оборудван с пясъчници за всяка група, игрища за баскетбол и футбол, цветни пързалки и къщички. В двора има красиви видове дървета, растения, цветя и детски фигури, които създават неповторима атмосфера за децата на град Стара Загора.

Приложение по чл. 2, ал. 1 от Наредбата

Заявление

Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Преброяване 2021
Подмяна на отоплителни уреди
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали