Размер на шрифта: A A A
Детска градина № 29
Директор Донка Минчева
Адрес ул. "Ген. Столетов" № 76
Телефон (042) 621 830
Електронна поща [email protected]

 

Детска градина № 29 ,,Славейче” е създадена през далечната 1974година. Намира се почти в централната част на град Стара Загора. Помещава се в сграда – съобразена с всички санитарно – хигиенни изисквания и условия за правилно възпитаване и подкрепа на всяко дете от предучилищна възраст.
Детската градина разполага с помещения за шест групи за деца от три до седем години. За психологическия и физически комфорт на децата са обособени просторни и удобни занимални със съвременни кътове за игра, мултимедии и интерактивни дъски за образователни игри и занимания. Обособени са спални помещения за почивка и спокоен сън на децата. Санитарните възли и гардеробчета са отделни за всяка група. Интериорните решения са съобразени с възрастовите и индивидуални потребности на децата.
За децата в детска градина ,,Славейче” работи всеотдаен екип от учители и помощник – възпитатели, доказали своя професионализъм и новаторство в работата си с деца от предучилищна възраст. Те превръщат непознатата и чужда среда, в началото за малкото дете, в поле за изява на таланти, място за креативни експерименти и открития, кът за игра с много нови приятели.
Дворът на детската градина е оборудван с пясъчници за всяка група, игрища за баскетбол и футбол, цветни пързалки и къщички. В двора има красиви видове дървета, растения, цветя и детски фигури, които създават неповторима атмосфера за децата на град Стара Загора.

Приложение по чл. 2, ал. 1 от Наредбата

Заявление

Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" (LIFE-IP Clean Air)
Индустриална "зона Загоре"
Авторско право за озвучаване на обекти
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали