23 хиляди станаха част от магията на „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
23 хиляди станаха част от магията на „Beerфестът“ 2021 в Стара Загора

23 хиляди станаха част от магията на „Beerфестът“ 2021 от 2 до 5 септември. Парк „Загорка“ в Стара Загора беше мястото, което донесе на публиката завладяващи български изпълнения и вълнуващи моменти с разнообразие от качествено пиво и много забавления, които за поредна година затвърдиха Стара Загора като бирената столица в България.

В продължение на 4 вечери почитателите на поп, фънк, хип-хоп и рок музиката пяха под звездното небе любимите си хитове заедно с Любо Киров, Михаела Маринова, 100 кила, Лора Караджова и Кристо, Група Екс, Диана Експрес и Фондацията.

Ценителите на бирата се наслаждаваха на качествените вкусове от портфолиото на „Загорка“ АД. Във всяка от вечерите те имаха възможност да опитат от доброто тук - Загорка Специално, Ариана и най-международната марка бира по света - Heineken, а любителите на по-нестандартното пиво успяха да се насладят на Stolichno Bock и Weiss, автентичния вкус на италианската Birra Moretti, различното чешко Starobrno и плодовата палитра сайдери на Крадецът на ябълки. Част от гостите, посетили фестивала, заложиха на безалкохолните Heinеken 0.0, Загорка 0.0 и Ариана Радлер 0.0. Звездата сред бирените предложения беше „Beerфест фестивално пиво“, което бе създадено специално за 4-дневното изживяване.

Шестото издание на фестивала донесе добро настроение за посетителите и с множество изненади. Слънчевият кът на „Ариана“ беше предпочитано място за релакс сред присъстващите, а част от позитивната енергия на слънцето се пренасяше директно в мебелите, сияещи всяка вечер в обособената зона, посредством мини соларна инсталация. Много поводи за снимки даде и специална фоторамка на Загорка, с която гостите на фестивала запечатаха добрия спомен от музикалните вечери.

За поредна година жители и гости на града се включиха в инициативата „Бира за смет“ и предадоха своите пластмасови чаши и метални кен опаковки за рециклиране, за да подпомогнат опазването на околната среда и запазването на чистота по време на събитието в парк „Загорка“.

Beerфестът се провежда още от 2015 г. и през годините постепенно се превръща в много важна част от календара със събития на Стара Загора.

Автор: Павлина Дудева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Преброяване 2021
Подмяна на отоплителни уреди
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали