Академия за иновации в бизнеса организират в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Академия за иновации в бизнеса организират в Стара Загора

Обучение за развиване на бизнес модели Академия за иновации OMNIO Elevate ще се проведе от 20 до 24 септември 2021 г. в сградата на Международен младежки център в Стара Загора. Събитието е  предназначено за представители на иновативния старозагорски бизнес, студенти от Тракийския университет и ученици от 12. клас. То ще е присъствено, ако ситуацията позволява такъв вид събирания, в противен случай, ще се отложи за октомври или ноември.

Форумът се провежда в партньорство с Община Стара Загора, Търговско-промишлена палата и Тракийски университет.

По време на Академията ще се проведе обучение за развиване на бизнес модел от иновативна компания и представяне на идеите пред реални инвеститори. Ще се използва система за обучение развита от ABLE (Асоциация на българските лидери и предприемачи). На състезанието за представяне на идеи ще бъдат поканени Ангели инвеститори и представители на венчър фондове, които ще подкрепят старозагорци.

То е насочено към предприемачи с иновативни идеи, които да отговарят на инвестиционните критерии на фонд за рисков капитал или бизнес ангели, например: https://ceoclub.bg/angels/investment-criteria/; компании, които целят да пораснат 10 пъти в рамките на 2 години, студенти и ученици с иновативни идеи.

Обучението ще е в рамките на пет дни от 20 до 24 септември. Срещите с лектори са от 15.00 до 19.00 всеки ден, освен на 22 септември – от 10.00 до 19.00 часа. Обучението е безплатно, част от материалите са на английски език.

„Ние, създателите на ОМНИО сме от Стара Загора, нашата цел е да помогнем на други млади и иновативни предприемачи да развият своя бизнес. Затова организираме това обучение. Единственото условие е да имате иновативна идея, да искате да я развивате и да имате интерес да получите финансиране за нея“, казват организаторите. Създател на ОМНИО е Атанас Михнев, сериен предприемач, развил успешен бизнес в сферата на правилния софтуер и мениджмънт консултирането, а негови сподвижници са Стоян Лозанов, с опит в международни финансови пазари, превенция на финансови измами и стартиране на бизнес в България и чужбина и Васил Павлов, създател на дистанционна софтуерна компания с централа в Стара Загора.

Можете да се регистрирате за участие на линк https://forms.gle/Yscf1eyiAR8prfM77.

Автор: Росица Въльовска
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Преброяване 2021
Подмяна на отоплителни уреди
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали