Безплатни обучения по програмиране за млади специалисти организират в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Безплатни обучения по програмиране за млади специалисти организират в Стара Загора

През месец октомври стартира Strypes Lab 2021 – академия, която осигурява безплатно обучение по два от най-популярните програмни езици – Python и C. Курсовете са насочени към всички млади специалисти, студенти в технологични специалности, както и към вече работещи професионалисти, които искат да се преквалифицират, за да стартират успешна кариера в ИТ сферата.

Организаторът фирма Strypes поставя специален фокус върху Стара Загора и региона. Компанията отправя покана към всички специалисти да разгледат тази възможност и да подадат своята кандидатура през сайта Strypes Lab 2021. Срокът е до 1.10.2021 г., а обученията ще продължат три месеца.

Strypes Lab 2021  ще се провежда изцяло онлайн и ще бъде водено от двама изключително опитни преподаватели. След тримесечния курс, най-добре представилите се участници ще могат да се присъединят към екипа на Strypes и да стартират работа по проекти за някои от водещите високотехнологични компании в Западна Европа. Обученията са напълно безплатни за участниците.

Повече за Strypes Lab 2021, програма на обученията, срокове и условия, можете да научите от Росица Райкова, началник-отдел „Инвестиции“ в Община Стара Загора, тел. 042 614 810 или от сайта на академията.

Фирма Strypes е една от големите ИТ компании в България. Създадена от нидерландски предприемач през 2008 година, днес фирмата наброява повече от 400 човека в офисите си в София, Пловдив, Бургас и Айндховен, Нидерландия. Проектите, по които работят специалистите в компанията са разнообразни, като клиентите са основно във високотехнологичната индустрия, производство, агросектора. Използват се различни технологии, като служителите имат възможност за допълнителни обучения и квалификации и менторска подкрепа при стартиране на кариера в компанията.

 

Автор: Росица Въльовска
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Преброяване 2021
Подмяна на отоплителни уреди
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали