Безплатни прегледи за псориазис ще има в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Безплатни прегледи за псориазис ще има в Стара Загора

Асоциацията на пациентите с автоимунни заболявания продължава безплатните прегледи по проект „Кажи НЕ на страха , попитай специалист“. Кампанията, която се провежда от 2018 г., е насочена към пациенти с установен псориазис и поредния град, в който се провежда е Стара Загора. За да се явят пациентите на безплатен прегледи, те трябва да имат поставена диагноза. Лекарят, извършващ безплатните прегледи, ще бъде д-р Виолина Тодева, специалист по дерматология и венерология. Кабинетът за прегледи се намира в Стара Загора на ул. Георги Кюмюрев“ №14.

Прегледите ще се извършват от 1 до 30 септември. Линията за записване е отворена всеки ден от 10.00 до 18.00 часа на тел 0876 303 400.

Д-р Виолина Тодева е специалист по кожни и венерически болести. С дерматологични проблеми се занимава от 2006 г. През годините развива професионалните си умения, като посещава множество симпозиуми, семинари, уебинари и практически курсове. Участва в кампании, свързани с профилактика и повишаване на информираността за различни кожни заболявания.

Д-р Тодева е и ръководител на екип, който през 2018 г. създава първото в България практично и напълно безплатно онлайн приложение за проверка на симптоми и изследвания. Ежедневно продължава да надгражда своя професионален опит и умения. Д-р Виолина Тодева проследява състоянието на пациенти с диагноза Псориазис. За нея комуникацията с пациентите и доброто отношение са на първо място.

Публикува научни статии в периодични издания на български и чуждестранни

издателства и сайтове. Взема активно участие в български и международни научни форуми с доклади и постерни презентации. Д-р Тодева е участвала в два научни проекта за дерматоалергологични заболявания при различни рискови групи и медицински работници и е стипендиант на Витилиго мастерския клас за България.

 

Автор: Росица Въльовска
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Преброяване 2021
Подмяна на отоплителни уреди
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали