Броени дни до старта на „Beerфестът 2022“ в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Броени дни до старта на „Beerфестът 2022“ в Стара Загора

Пет вълнуващи дни, изпълнени с разнообразна музикална програма и качествено пиво – това очаква Стара Загора на 31 август. Последният ден от лятото ще натрупа спомени с широката усмивка и запомнящи се песни на Орлин Павлов, изключителния емеоционален заряд на Веселин Маринов, както и колоритните и талантливи Керана и Космонавтите. Трите музикални подаръка ще дадат начало на фестивала, който вече е традиция под липите. Официалният старт на Beerфестът 2022 ще бъде даден в 19.00 часа. В подкрепа на кампанията „Когато шофираш, никога не пий“, отново ще бъде открита безплатна автобусна линия за всички, които желаят да се насладят на традиционните вкусове пиво на компанията. Гостите ще могат да се възползват от осигурения транспорт през целия период на фестивала от 20:30 до 23:30 часа с точка на тръгване - поляната на парк „Загорка“.

Първият септемврийски ден ще приветстват от сцената едни от най-знаковите хип-хоп и R&B изпълнители у нас – Wosh MC, Сeкта, DJ Stevie G + Dj Stanchika, No name Crew, F.O. & Peeva, Billy Hlapeto & D3mo. Началото е от 18.40 часа.

На 2-ри септември, парк „Загорка“ ще огласят Overground Brass Band, Мери бойс Бенд и Риа, както и Тони Димитрова.

Четвъртата фестивална вечер е запазена за рок феновете – от 18.30 часа, ще се чуят първите акорди на Second To None, Rockstage, D2 и Sevi & Johnny Gioeli.

Последната вечер ще премине с музиката на Deep Zone Project, Богдана Петрова, Деси Добрева и Лудо младо Бенд.

Благодарение на прабългарската школа за оцеляване „Бага-тур“ през всички фестивални дни - от 31 август до 4 септември, посетителите ще имат възможност да се докоснат до древни практики и умения, облекло и въоръжение от отминали времена в специално изградения Аул. Ще има и различни демонстрации на традиции и бит.

„Beerфестът“ се провежда от 2015 г. и с времето постепенно се превърна във важна част от календара със събития на Стара Загора. Негови организатори са Община Стара Загора и пивоварна „Загорка“, заедно с партньори и приятели. Тази година, по повод 120 години, отбелязвани от старозагорската пивоварна, има много подготвени изненади.

Автор: Красимира Кънева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали