Екипажът на старозагорски тролейбус бе поздравен за достойна постъпка по време на смяна

Размер на шрифта: A A A
Екипажът на старозагорски тролейбус бе поздравен за достойна постъпка по време на смяна

Ресорният зам.-кмет на Стара Загора Радостин Танев поздрави екипажа на тролейбус, обезпечаващ линия №36 в събота - Румяна Костова и Минчо Тенев. Двамата достойни старозагорци намират мобилен телефон, случайно изпаднал от пътник. Малко по-късно получават обаждане от собственика на устройството и го предават с усмивка.

 „За добрите дела трябва да се говори по-често, това е и причината да ви поздравя от свое и от името на кмета на община Стара Загора Живко Тодоров“, каза Радостин Танев. Той зарадва служителите на общинското дружество „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД със символични подаръци и им връчи благодарствен адрес от кмета. „Благодарение на хора като Вас – с дълбоки морални и човешки ценности, Стара Загора е все по-добро място за живеене. Не забравяйте, че светът има нужда от малки добрини всеки ден, а не от велики дела веднъж!“, гласи обръщението на градоначалника.

Подарък на служителите за пример връчи и управителят на предприятието инж. Георги Станчев. Той изрази увереност, че всички работещи в общинското дружество носят съвест и добро сърце, както и че постъпката на Румяна Костова и Минчо Тенев не го изненадва, но го радва искрено.

Тази година, „Тролейбусни и автобусни превози“ чества своя 70-ти юбилей и подготвя специална програма за отбелязването му.

Автор: Красимира Кънева

Радостин Танев: WorkIn е поредното доказателство, че в Стара Загора институциите, бизнесът и хората работят ръка за ръка, за да развиваме града си

Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали