Лятно зооучилище организира за втори път Зоопарк Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Лятно зооучилище организира за втори път Зоопарк Стара Загора

То е за всички ученици на възраст от 7 до 14 г

 

За втора поредна година  Зоопарк Стара Загора предлага нови и интересни преживявания за младите почитатели на животните, чрез лятно зооучилище. Този път  образователната програма е на тема "Зооекспедиция" - тя е нова опитност, радостни емоции, игри със стари и нови приятели. Зооучениците ще се запознаят с правилата на Зоопарка, със служителите му, различните видове животни, начинът им на отглеждане и още много други занятия.

Желаещите ще имат възможност да навлязат в света на животните, а с любезното съдействие на Прабългарска школа за оцеляване „Багатур“ ще научат и интересни факти за историята и бита.

От 1 до 12 юли, Зоопаркът кани всички любознателни ученици на възраст от 7 до 14 г. Десетдневното зооучилище ще бъде в часовете от 10.00 до 14.00 ч., от понеделник до петък.

По време на обучението Зоопаркът не осигурява храна и транспорт. Децата трябва да си носят обяд и шише за вода. Желателно е да бъдат спортно облечени и да носят шапка. Всички работни пособия и материали са осигурени от зооградината.

Поради ограничения на местата в залата на Образователния център е необходимо предварително записване на тел: 0877 075491 - Мария Тонева , всеки делничен ден от 8.30 до 16.30, в срок до 25 юни (включително). Необходимо е и попълване на декларация за съгласие на родител.

Цена за участие с включен вход за дете е 24лв на ден. За участие в заниманията в Детската школа „Багатур“ се заплаща 30лв еднократно.

Автор: Стефани Бабадалиева
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Транспортна схема
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали