Математически таланти търсят в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Математически таланти търсят в Стара Загора

Първата част на събитието „Стара Загора търси математически таланти“, организирано от „Съвета на мъдреците“ при ПГ по КНМА „Проф. Минко Балкански“ и фондация „Миню Балкански“ стартира с подготовка за ученици от подготвителен до 4. клас. Най-малките ученици получиха по три подготвителни теми  с по 5 задачи за самостоятелна работа.

Всички участници в подготовката, заедно с ученици от 5. до 7. клас, са поканени за участие в два кръга на 4 и 11 декември. На 17 декември 2022 г.  в Регионалната библиотека „Захари Княжески“ ще бъдат наградени победителите.

Организаторите на проявата, със съдействието на община Стара Загора, са подготвили едно незабравимо обявяване на Математическите таланти на Стара Загора за 2022 г.

Ето и детайли по провеждане на състезанията: 4 декември 2022 г. (неделя)  от 10 до 14 часа се проведе първи кръг в ПГ по компютърни науки и математически анализи „Проф. Минко Балкански“.

Вторият кръг ще се проведе на 11 декември 2022 г. (неделя)  от 10 до 14 часа ПГ по компютърни науки и математически анализи „Проф. Минко Балкански“.

На 17 декември 2022 г. (събота) от 12:00 часа е награждаването на победителите в Регионална библиотека „Захари Княжески“.

На отличените ще се връчат награди-медали в общото класиране „Лауреат на събитието Стара Загора търси математически таланти 2022“ (по класове), както и в за класиране във всеки от кръговете (по класове).

Сертификати ще получат всички участници.

Автор: Росица Въльовска
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали