Новият управител на „Тролейбусни и автобусни превози“ инж. Георги Станчев встъпи в длъжност

Размер на шрифта: A A A
Новият управител на „Тролейбусни и автобусни превози“ инж. Георги Станчев встъпи в длъжност

Новоизбраният, в края на миналата година, управител на общинското дружество „Тролейбусни и автобусни превози“ ЕООД встъпи официално в длъжност. Инж.Георги Станчев беше официално представен пред персонала на Дружеството днес от ресорният зам.-кмет Йордан Николов.

„След проведен конкурс през миналата година и гласуване от общинските съветници за управител на дружеството „Тролейбусни и автобусни превози“ беше избран инж. Георги Станчев“, каза по време на представянето Николов. Той припомни, че шестима са били кандидатите за заемане на поста.

Новият управител заяви, че приоритет в неговата работа ще бъдат изготвяне на анализ на транспортната схема на Стара Загора и пътникопотока на фона на действащата епидемична обстановка, както и запазване на развитието и усъвършенстване на социалната дейност на “Тролейбусни и автобусни превози” в полза на гражданите.

Инж. Георги Станчев е на 49 години и инженер по двигатели с вътрешно горене и магистър по право. „Искам да защитя доверието, което ми е гласувано. Ще наблегна на социалното и на икономическото значение на предприятието“, категоричен е инж. Станчев.

Зам.-кметът благодари за добрата работа на досега действащия управител Димитър Авджиев и пожела на новия ръководител да продължи добрата комуникация между общината и Дружеството. Николов подчерта, че се очаква доставката на 33 нови електробуса и 18 двойни зарядни станции, които да допълнят изцяло обновения автобусен и тролейбусен парк в Стара Загора.

Автор: Павлина Дудева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" (LIFE-IP Clean Air)
Индустриална "зона Загоре"
Авторско право за озвучаване на обекти
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали