Община Стара Загора прекратява издадените до момента предписания за работа на „Овергаз“ до възстановяване на нарушените от дружеството настилки в града

Размер на шрифта: A A A
Община Стара Загора прекратява издадените до момента предписания за работа на „Овергаз“ до възстановяване на нарушените от дружеството настилки в града

Във връзка с постъпили в Община Стара Загора сигнали относно некачествено възстановяване на уличните настилки след изпълнени от „Овергаз Мрежи“ АД строително – монтажни работи по полагане на захранващи газопроводи и отклонения до консуматори, днес бе изпратено уведомление до изпълнителния директор на дружеството. С него се прекратява действието на издадените от Общинска администрация „Предписания за срока и условията на възстановителни работи след разкопаване при ново строителство, ремонти и присъединяване“.

В писмото се казва още, че до пълното и качествено възстановяване на всички настилки, попадащи в обхвата на изпълняваните участъци, няма да бъдат издавани нови предписания.

В утрешния ден предстои работна среща между кмета на Стара Загора Живко Тодоров и управителя на местното ВиК дружество инж. Росен Найденов по същите теми.

 

Автор: Красимира Кънева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали