Онлайн проект „Да бъдем заедно по-добри“ посветиха на 24 май в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Онлайн проект „Да бъдем заедно по-добри“ посветиха на 24 май в Стара Загора

Педагогическите съветници и училищни психолози в град Стара Загора, реализираха онлайн проект по повод 24-май Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

„Опитвали ли сте да запалите огън през стъкло? Да подбудите някого към действие само с мисъл, идея, желание, но без да го виждате реално? Всяко велико дело на света е започнало с искрата на вярата, че моят успех е и твой успех, че заедно можем повече!

Така и ние  използвахме стъклото за лупа, за да запалим огъня в детските души, сплотим деца и родители в създаването на един уникален проект.

 Не е лесно да се координират  деца и възрастни хора, без живия контакт, но въпреки това ние не се отказахме. Поредния онлайн проект, който осъществяваме заедно, е под надслов „ Да бъдем заедно по-добри“ и е в чест на един от най-българските празници – 24-ти май. Малки и големи ученици приеха с ентусиазъм предизвикателството – да рецитират най- хубавите български стихове, и така да поздравят всички за празника“, разказват организаторите.

 Те благодарят на всички родители, които са заснели изпълненията на  децата си по неповторим и запомнящ се начин, на децата, които не са се отказали да рецитират до успешния финал.

На 24 май честваме празника на просветата, културата и писмеността. За пореден път педагогическите съветници и училищни психолози от град Стара Загора се обединихме около идеята да отбележим достойно празника, заедно със своите ученици, макар и виртуално.

На този ден ние се обединяваме около езика, писмеността и увереността ни като единен и сплотен народ. Нека никога не стихват жаждата за духовно възвисяване и светлият зов на българщината у всички нас!

Честит празник!

Проектът можете да видите на адрес: https://www.youtube.com/watch?v=Shhj9I-G-Hg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2-xgb_K2pHmsY2-dX2TNOSkM-KzE_3cHzKOXngcBCVT_BUB4iOOdlZHo0

Автор: Росица Въльовска
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Преброяване 2021
Подмяна на отоплителни уреди
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали