Онлайн проект „Да бъдем заедно по-добри“ посветиха на 24 май в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
Онлайн проект „Да бъдем заедно по-добри“ посветиха на 24 май в Стара Загора

Педагогическите съветници и училищни психолози в град Стара Загора, реализираха онлайн проект по повод 24-май Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

„Опитвали ли сте да запалите огън през стъкло? Да подбудите някого към действие само с мисъл, идея, желание, но без да го виждате реално? Всяко велико дело на света е започнало с искрата на вярата, че моят успех е и твой успех, че заедно можем повече!

Така и ние  използвахме стъклото за лупа, за да запалим огъня в детските души, сплотим деца и родители в създаването на един уникален проект.

 Не е лесно да се координират  деца и възрастни хора, без живия контакт, но въпреки това ние не се отказахме. Поредния онлайн проект, който осъществяваме заедно, е под надслов „ Да бъдем заедно по-добри“ и е в чест на един от най-българските празници – 24-ти май. Малки и големи ученици приеха с ентусиазъм предизвикателството – да рецитират най- хубавите български стихове, и така да поздравят всички за празника“, разказват организаторите.

 Те благодарят на всички родители, които са заснели изпълненията на  децата си по неповторим и запомнящ се начин, на децата, които не са се отказали да рецитират до успешния финал.

На 24 май честваме празника на просветата, културата и писмеността. За пореден път педагогическите съветници и училищни психолози от град Стара Загора се обединихме около идеята да отбележим достойно празника, заедно със своите ученици, макар и виртуално.

На този ден ние се обединяваме около езика, писмеността и увереността ни като единен и сплотен народ. Нека никога не стихват жаждата за духовно възвисяване и светлият зов на българщината у всички нас!

Честит празник!

Проектът можете да видите на адрес: https://www.youtube.com/watch?v=Shhj9I-G-Hg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2-xgb_K2pHmsY2-dX2TNOSkM-KzE_3cHzKOXngcBCVT_BUB4iOOdlZHo0

Автор: Росица Въльовска
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" (LIFE-IP Clean Air)
Индустриална "зона Загоре"
Авторско право за озвучаване на обекти
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали