С концерт на Лили Иванова откриват обновения Летен театър в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
С концерт на Лили Иванова откриват обновения Летен театър в Стара Загора

С концерт на Лили Иванова и бенда на любимата звезда на 6 септември ще бъде открит обновеният Летен театър в Стара Загора. Началото е от 20.30 часа. Събитието е по покана и под патронажа на кмета на общината Живко Тодоров.

Последната среща на Лили Иванова със старозагорската публика беше през 2017 г., отново в Летния театър, на която тя пожела на жителите и гостите на града едно модерно съоръжение на открито за култура. Пет години по-късно певицата прие поканата на кмета Тодоров да открие ремонтирания Летен театър. 1680 места очакват почитателите на емблематичната българска звезда.

На сцената в Стара Загора на 6 септември ще бъдат и музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов – Чери – китари, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg - https://www.eventim.bg/bg/bileti/lili-ivanova-turne-2022-stara-zagora-leten-teatr-1300748/performance.html  и всички партньорски каси.

Концертът е част от ТУРНЕ 2022, което включва над 30 български града. Кулминацията на турнето е концертът в зала „Арена Армеец“ – София на 4 декември 2022 г. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново там. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в  залата - през 2012 г., с който постави рекорд от над 15 000 души публика.

 

Турнето на Лили Иванова и бенда ѝ се осъществява с подкрепата на „СОТ – 161“, мебели „ЯВОР“ и „СТОВИ“. Основен медиен партньор: bTV Media Group Медийни партньори: БТА, „БГ радио“, „ДАРИК“ радио, „Епицентър“.

За контакти - [email protected]

Автор: Жейна Желева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали