С много настроение в днешния празничен ден Благовещение беше открит напълно обновеният пенсионерски клуб „Христо Ботев“ в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A
С много настроение в днешния празничен ден Благовещение беше открит напълно обновеният пенсионерски клуб „Христо Ботев“ в Стара Загора

Днес официално след основен ремонт отвори врати пенсионерският клуб „Христо Ботев“. По-малко от два месеца са били нужни на изпълнителя за приключване на ремонтните дейности. Стойността на ремонта възлиза на 97 хиляди лева, които са осигурени от бюджета на Община Стара Загора. 

Подменена е дограмата, сменена е подовата настилка. Направен е окачен таван с нови осветителни тела. Ремонтът включва още реновиране на сцената, нови санитарни възли и частично обновяване на фасадата. Закупено е ново кухненско оборудване, маси и столове.

Поздрав от името на кмета Живко Тодоров към пенсионерите ползващи клуба, поднесе секретарят на Община Стара Загора Делян Иванов. Той отбеляза, че Община Стара Загора винаги е подкрепяла хората от третата възраст и полага всички усилия, за да подобри условията във всички пенсионерски клубове в града и селата.

Председателят на клуба Марин Маринов не скри радостта си от новата придобивка „Изключително сме доволни от вида на клуба след ремонта“, сподели той. В момента клубът се посещава от 80 души с тенденция те да се увеличат на 115.

През годините са правени частични ремонтни, като последният е бил от преди 17 години.

 

Автор: Жейна Желева
Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали