Проект „График за движение на влаковете за периода 2019/2020 г. на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД е публикуван за обществено обсъждане

Размер на шрифта: A A A

Община Стара Загора информира жителите и гостите на града за предоставения от „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД проект „График за движение на влаковете за периода 2019/2020 г.“.

Окончателното обсъждане на Графика за движение на влаковете, предвидено в Закона за железопътния транспорт се организира от ДП „НК Железопътна инфраструктура“, сe провежда ежегодно през месец септември.

За да се подготви максимално добро разписание и предвид ангажиментите на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД, произтичащи от сключения договор с Държавата за извършване на обществени услуги с железопътен транспорт, както и в случай че имате становище по приложения проект, моля да предоставите същото на e-mail: z.g.mecheva@starazagora.bg не по-късно от 10.07.2019 г.

Обобщените становища ще се предоставят на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД, където ще бъдат разгледани техническите възможности за извършване на съответните корекции в проекта и до началото на месец септември ще бъде предоставена актуализирана информация за Графика на движение на влаковете.

Подробна информация е публикувана на официалния сайт на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД
http://www.bdz.bg/bg/novini/proektut-na-grafik-za-dvijenie-na-vlakovete-za-2020-g-e-publikuvan-za-obshtestveno-obsujdane.html

Горещ телефон
за сигнали