Тролейбус на любовта в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A


В продължение на месец един от тролейбусите в Стара Загора ще бъде посланик на доброто и любовта в града. Пред сградата на Mall Galleria децата на Стара Загора, с подкрепата на общината и „Тролейбусни и автобусни превози" ЕООД, сътвориха послания на обичта и любовта, с които украсиха тролейбуса.
С тази инициатива бе даден старт на един от най-значимите за града социални проекти под надслов „Аз обичам Стара Загора". Продължението му ще бъде на 14 февруари /събота/, когато в 11:30 ч. представители на местната власт, Mall Galleria, известни личности, видни спортисти, деца от училища и детски градини ще бъдат пред сградата на Общината, за да изразят съпричастността, любовта и подкрепата си към Стара Загора.
Отновo на 14 февруари, от 12:30 часа градският празник ще се пренесе на ниво 2 в Mall Galleria, където Държавна опера Стара Загора ще представи тематичен, кратък и силно емоционален Флашмоб. Веднага след това детска музикална програма ще зарадва клиентите и гостите на Мола. Участници в програмата ще бъдат Гери от Звездопад, детски народен хор „Жарава" и детска музикално-танцова формация „Маргаритки". Като за финал, от 13:00 часа две арт работилнички ще заработят напълно безплатно. В едната от тях децата ще имат възможност да развият своята креативност и да създадат различни предмети от кашони, а в другата разказвач на приказки от Регионална библиотека „Захарий Княжески" ще ги пренесе в царството на приказките.
Бъдете с нас. Подкрепете красивия ни град и изразете своята съпричастност.

  

09.02.2015

Автор: община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали