Откриват изложба „България За превенция и Против наркотиците“ във фоайето на Общината

Размер на шрифта: A A A
Откриват изложба „България За превенция и Против наркотиците“ във фоайето на Общината На 22 януари, понеделник, от 16.30 часа, във фоайето на Община Стара Загора ще бъде открита изложба на тема „България ЗА превенцията и Против наркотиците“. Експозицията съдържа 18 силно въздействащи постера по темата, а организатори са Превантивно-информационният център по зависимости (ПИЦ), с подкрепата на членовете на Общинския съвет по наркотични вещества.
„Кратки и ясни са посланията на плакатите, които ще бъдат изложени до 2 февруари. Те съдържат актуална, достоверна, добре формулирана информация за проблемите, свързани с употребата на основните психоактивни вещества, включително „дизайнерски“ наркотици, алкохол, тютюнопушене, и злоупотребата с тях, с употребата на наргиле и растителни смеси за пушене, както и информация за дейността на старозагорския ПИЦ по зависимости“, обясняват организаторите.
До края на учебната 2017/2018 год., изложбата ще посети всички проявили интерес училища в Стара Загора, както и в областта.

22. 01. 2018 г.

Горещ телефон
за сигнали