Богата спортна програма за старозагорци в следващите три дни

Размер на шрифта: A A A
Различни видове спорт очакват старозагорци в следващите три дни. В петък, Стара Загора е домакин на срещата на младежките национални отбори на България и Уелс. Дербито U21 ще се проведе на стадион „Берое“ oт 18:30 чaca. Mладите национали се подготвят за срещата с четиридневен престой в Стара Загора.

В петък, от 19.00 часа, в общинската спортна зала „Стара Загора“ (ДЗУ), баскетболният „Берое“ излиза срещу варненския тим „Черно море Порт“ в среща от Националната баскетболна лига.

На 26 март (събота) стартира открит Турнир по свободна и класическа борба в памет на заслужилия майстор на спорта и заслужил треньор Динко Петров. В него ще покажат техника младежи свободен стил родени 1999-2000 г. Борците класически стил са разделени в две възрастови групи - родени 2001-2002 г. и кадети 1999-2000 г. Меренето на състезателите ще се случи още в петък, от 17.00 часа, в общинската спортна зала „Иван Вазов“, а началото на състезанието ще бъде отново там, в събота от 9.00 часа. Поканени са гости от Русия, САЩ, Беларус, Украйна, Македония, Румъния, Сърбия, Швейцария и други. Организаатори на турнира са Клуб по борба „Берое“ и Община Стара Загора.

На 26 и 27 март (събота и неделя), ще се проведе Дрифт шоу, организирано от Автомобилен спортен клуб „Стара Загора“. В съботния ден започва записването на участниците и техническите прегледи на автомобилите, а квалификациите ще се състоят от 17.00 часа. Началото на колоритната надпревара ще бъде в неделя, от 11.00 часа, а награждаването на победителите е предвидено за 14.30 часа.

24. 03. 2016 г.
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Транспортна схема
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали