Конкурс за изграждане на паметник на Св. Климент Охридски в Стара Загора

Размер на шрифта: A A A

Община Стара Загора организира изложба и обществено обсъждане на постъпилите конкурсни проекти за изграждане на паметник на Св. Климент Охридски в Стара Загора, по повод навършващите се 1100 години от неговата смърт. Седем са постъпилите конкурсни проекти, които се оценяват от жури с председател арх. Иван Кирчев – гл.архитект на общината.
Във връзка с проведена процедура по реда на ЗОП с предмет: „Изготвяне на цялостна обемно-пространствена концепция за изграждане на паметник на Св. Климент Охридски в гр. Стара Загора /27.07.2016 г./", от 8,30 ч. на 21.12.2105 г., до 13:00 часа на 22.12.2015 г., състезаващите се в открит конкурс проекти, ще бъдат изложени във фоайето на Община Стара Загора.
Със свои предложения участват Красимир Зарков от Стара Загора, Иво Чехларов от с. Сливек , арх. Диньо Динев от Стара Загора, „Виктория 2011" ЕООД от Велико Търново, Наско Настев и Красимир Добрев от Стара Загора, Любомир Добрев от София и Димо Димов от Стара Загора.
На 22.12.2015 г. в 13:30 часа, в зала 2 на общината ще се проведе обществено обсъждане с граждани, в което ще участват представители на журито и на възложителя.

17.12.2015 г.

Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали