„Фантомите на мюзикъла“ в Държавна опера Стара Загора

Размер на шрифта: A A A


Държавна опера-Стара Загора ви кани на едно по-различно музикално преживяване на 12 ноември от 19 часа. Една вечер изпълнена с музика, вълнения, суинг, джаз, рок, МНОГО специален гост-Михаела Филева. И ....вашите аплодисменти!
В концерта „Фантомите на мюзикъла" само в една вечер може да чуете фрагменти от великите мюзикъли Устсайдска история , Кабаре, Котките, Фантомът на операта, Вълшебникът от Оз, още - Алис в страната на сънищата, Законът на джунглата и др. Оркестър, артисти и най-хубавите моменти от световно-известни мюзикъли.Глас, суинг, техника и вкус! Мюзикълът е жанр, който се прави от сериозни артисти и музиканти.Тези шедьоври екзалтират всяка една публика.Комбинацията от романтични любовни истории и прекрасна музика е зашеметяваща!
Много е вероятно тази вечер да успеете да се завърнете обратно към онова светло , чисто и вълшебно място, което безвъзвратно сме изгубили в момента, в който сме прекрачили в света на възрастните. Нима не копнеем всеки ден да се завърнем там – „ някъде отвъд дъгата"? Тези истории са вечни колкото света и близки до всеки от нас. Няма значение на колко години сте, защото повечето от песните са за това – да бъдем просто щастливи! Те са за нас – за нашия стремеж към щастие и спокойствие!
Идеята за това различно музикално ревю-спектакъл е на Георги Динев - „да не забравяме мечтите си и да вярваме в тях" – е неговото послание. На сцената ще излязат още гост-солистите Весела Морова, Велин Михайлов и Милен Шопов и солистите на Държавна опера-Стара Загора – Борис Тасков, Милко Михайлов, Нели Нечева, Камелия Стойчева, Галина Костадинова, Мария Колева . В творческия екип на спектакъла са още Ромина Славова, хореограф и Златна Михайлова- автор на костюмите, на пианото – Деница Петрова и с участието на великолепните млади певци от Детско-юношеска студия за опера и балет „Маргаритки" с ръководител Зорница Желязкова.
За да бъде още по-различно и интересно на диригентския пулт застава отново маестро Любомир Денев – композитор и диригент, джаз пианист, който по неповторим начин ще събере всички стъкълца от магическия калейдоскоп, за да даде отговора на почти Шекспировия въпрос - когато любовта е силна – няма „ правилно" и „неправилно", защото Любовта е Живот!
Заповядайте на 12 ноември от 19 часа! След концерта ще може да се срещнете, снимате и получите автограф от звездата на вечерта Михаела Филева.

Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали