Наградата „Жълта роза“ на „Зонта клуб – Стара Загора“ при заместник-кмета на града

Размер на шрифта: A A A
Наградата „Жълта роза“ на „Зонта клуб – Стара Загора“ при заместник-кмета на града

В навечерието на Mеждународният ден на жената - 8 март, Надежда Чакърова, президент на "Зонта клуб-Стара Загора", връчи наградата „Жълта роза“ за цялостен принос и съпричастност към дейностите на клуба на заместник-кмета на Общината Иванка Сотирова.

„Изключително много се възхищавам, че всички Вие правите това безвъзмездно, без оглед на инвестиция от лично време, от лични средства и безрезервно, без да очаквате признание и отплата. Винаги следя и се отнасям с много съпричастност към организираните от Вас инициативи. Гордейте се с това което правите, бъдете себе си, нека и занапред бъдем добротворци на доброто!“ – сподели тя.

Гости на събитието бяха още и заместник-кметът на Община Стара Загора Красимира Чахова, бивши и настоящи зонтианки (както самите те наричат себе си), общественици и представители на Зонта клубовете в страната.

Първата „Жълта роза” през 2016 година беше за кмета на Стара Загора Живко Тодоров за цялостната му подкрепа на дейностите и проектите на клуба.

„Жълта роза” е символът на Зонта движението и е специално селектирана за него през 1983 г., наречена Роза принцеса. „Зонта Интернешънъл“ е най-голямата неправителствена женска организация, която отстоява правата на жените в цял свят и има консултативен глас в ООН. Организацията е основана през 1919 г. и има повече от 30 хил. членове в 67 страни, включително и в България, където стъпва преди 16 години, а клубът в Стара Загора е чартиран през 2003 г.


   
8.03.2017

Автор: община Стара Загора
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Транспортна схема
Drug Stop
Кандидатстване по програма Култура
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали