Приз за принос в развитието и популяризирането на баскетбола в България за кмета на Стара Загора Живко Тодоров

Размер на шрифта: A A A
Приз за принос в развитието и популяризирането на баскетбола в България за кмета на Стара Загора Живко Тодоров

Българската федерация по баскетбол връчи Кристален приз на кмета на Стара Загора Живко Тодоров в израз на признателност за оказаната подкрепа в развитието и популяризирането на българския баскетбол. Официалното награждаване се състоя по време на срещата на „зелено-белите“ с отбора на македонския „Фени“ (Кавадарци) в група С на Балканската лига. Наградата прие Красимира Чахова, заместник-кмет „Общинска собственост, стопанска политика, спорт и туризъм“, броени дни след страхотната победа и спечелването на Купата на България от БК „Берое“. „Това, което Община Стара Загора прави за спорта и в частност за баскетбола, не би могло да се случи и не бихме спечелили тази прекрасна купа, ако нямахме такъв треньор, какъвто е Любо Минчев, такива баскетболисти, като тези момчета и една прекрасна и вярна публика като Вас. Всички Вие бяхте една неизменна част от шампионския поход за спечелването на тази купа. От сърце благодаря на всички Вас за това, което правите за спорта и за тази прекрасна спортна публика!“ – каза в приветствието си тя.

Наставникът на Берое Любо Минчев получи наградата си за треньор №1 за миналата година. Наградата връчи Елеонора Рангелова от Българската федерация по баскетбол.

В събота, 25 февруари, БК „Берое“ е домакин на срещата с БК „Черно море Тича“. Двубоят е от 18.00 часа в Общинската спортна зала „Стара Загора“ /ДЗУ/.

В неделя, 26 февруари, Превантивно-информационен център по зависимости към Община Стара Загора и Баскетболен клуб „Берое“, организират празник „Аз и моето семейство“. Проявата ще започне от 10.00 часа отново в спортна зала „Стара Загора“.
{joomplucat:1028 limit=6|columns=3}

24.02.2016

Автор: община Стара Загора

На обществено обсъждане днес в Община Стара Загора бяха представени възможности за финансиране с проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“

Към всички новини
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Стара Загора за теб
Подмяна на отоплителни уреди
Invest Stara Zagora
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Национална телефонна линия за деца 116 111
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали