Приз за принос в развитието и популяризирането на баскетбола в България за кмета на Стара Загора Живко Тодоров

Размер на шрифта: A A A
Приз за принос в развитието и популяризирането на баскетбола в България за кмета на Стара Загора Живко Тодоров

Българската федерация по баскетбол връчи Кристален приз на кмета на Стара Загора Живко Тодоров в израз на признателност за оказаната подкрепа в развитието и популяризирането на българския баскетбол. Официалното награждаване се състоя по време на срещата на „зелено-белите“ с отбора на македонския „Фени“ (Кавадарци) в група С на Балканската лига. Наградата прие Красимира Чахова, заместник-кмет „Общинска собственост, стопанска политика, спорт и туризъм“, броени дни след страхотната победа и спечелването на Купата на България от БК „Берое“. „Това, което Община Стара Загора прави за спорта и в частност за баскетбола, не би могло да се случи и не бихме спечелили тази прекрасна купа, ако нямахме такъв треньор, какъвто е Любо Минчев, такива баскетболисти, като тези момчета и една прекрасна и вярна публика като Вас. Всички Вие бяхте една неизменна част от шампионския поход за спечелването на тази купа. От сърце благодаря на всички Вас за това, което правите за спорта и за тази прекрасна спортна публика!“ – каза в приветствието си тя.

Наставникът на Берое Любо Минчев получи наградата си за треньор №1 за миналата година. Наградата връчи Елеонора Рангелова от Българската федерация по баскетбол.

В събота, 25 февруари, БК „Берое“ е домакин на срещата с БК „Черно море Тича“. Двубоят е от 18.00 часа в Общинската спортна зала „Стара Загора“ /ДЗУ/.

В неделя, 26 февруари, Превантивно-информационен център по зависимости към Община Стара Загора и Баскетболен клуб „Берое“, организират празник „Аз и моето семейство“. Проявата ще започне от 10.00 часа отново в спортна зала „Стара Загора“.
{joomplucat:1028 limit=6|columns=3}

24.02.2016

Автор: община Стара Загора
Омбудсман Стара Загора
Харта на клиента
Проект "Българските общини работят заедно за подобряване на качеството на атмосферния въздух" (LIFE-IP Clean Air)
Подмяна на отоплителни уреди
Индустриална "зона Загоре"
Сертифициране по CAF
Проект "Закриване и рекултивация на старо депо за твърди битови отпадъци на община Стара Загора"
Актуализация на инвестиционната програма на община Стара Загора
Авторско право за озвучаване на обекти
Проект за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради
Проекти по ОП Околна среда
Областен информационен център
Национална програма за енергийна ефективност
Сертификати по ISO на община Стара Загора

Горещ телефон
за сигнали