One Love Tour идва в Стара Загора с песните на любими изпълнители и много изненади

Размер на шрифта: A A A
One Love Tour идва в Стара Загора с песните на любими изпълнители и много изненади

Фестивалният ден на One Love Tour е една от атракциите за старозагорците и гостите на града на празничния 5-и октомври. Програмата стартира в 16.00 часа, на площада пред сградата на Общинската администрация, с вход свободен. Турнето гостува в града на липите за втора поредна година със съдействието на Община Стара Загора.

Участие в концерта, ще вземат най-известните изпълнители от Бългрия и  Република Северна Македония - Графа, Слаткаристика, Орлин Горанов, Next Time, Михаела Филева и други.  Фестивалният ден  включва събития за всички възрасти и ще стартира с куклен театър за децата. След това започват игрите от хитовото риалити „Фермата“. Участниците ще премерят сили в импровизирана „Арена на дуелите“, с игрите от формата, които зрителите познават от телевизионния екран. Те се организират от Димитър Господинов, участник в първия сезон на предаването. В дуелите ще могат  да се включат и най-малките, а по-късно ще започне надпреварата за възрастни, които ще имат възможност да се състезават и отборно. За победителите са предвидени награди.

Отново има и „Алея на занаятите“. Тя се организира със съдействието на ЮНЕСКО. Тази година се представят местни занаяти, които са характерни и все още се практикуват в дадения регион. Стремежът на организаторите е, чрез формата на фестивала, да се запознават младите хора с магията на традициите и живото наследство. Гостите на фестивала, ще могат да питат, да пробват, да опитат сами да измайсторят някакъв продукт.

Веднага след демонстрацията на майсторите, започва вечерният концерт. В центъра на Стара Загора, ще звучат хитови изпълнения на Влади Ампов-Графа и Михаела Филева. Специален гост за града на липите ще бъде Орлин Горанов. Гостите от Република Северна Македония са най-популярните и актуални в момента. Слаткаристика е най-известният рап изпълнител от западната ни съседка. Next Time е дует на двамата братя близнаци - Мартин и Стефан, които създават интересна и оригинална  музика с етно и рок аранжименти. Специално, по инициатива на One Love Tour, се създават дуети между различните изпълнители. Най-новото парче е песента „Свобода“ и се изпълнява от Графа и Next Time. Водещ на фестивалния ден на One Love Tour в Стара Загора ще бъде Николай Станоев.

Начална дата: петък, 04 октомври 2019

Крайна дата: събота, 05 октомври 2019

Горещ телефон
за сигнали