Отново Стара Загора ще е Столица на бирата през септември

Размер на шрифта: A A A
Отново Стара Загора ще е Столица на бирата през септември

Станалият традиция „BEERфест“ и тази година, с още по-богата програма от всякога, утвърждава Стара Загора като безспорната Столица на бирата в България. В едно с дългогодишните традиции на града в областта на пивоварството, събитието ще покаже много, обогатявайки и впечатлявайки всеки бирен ентусиаст.

От 5 до 8 септември, на поляната в парк „Загорка“, в близост до Пивоварната, всяка музикална вечер ще е тематична и специална. На сцената ще излязат легендите БТР, Васил Найденов, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд, Деси Добрева, Конкурент, Силвия Кацарова, сръбските музиканти Guns’N’Roses Real Tribute и Queen Real Tribute, и още много, много други. А за любителите на качественото хапване и пийване ще има 5 бара и 4 ресторанта. Линиите от градския транспорт, които старозагорци могат да ползват, за да стигнат до фестивала, са №3 и №36. „BEERфестът“ е под мотото „Не шофирай пил!“, затова е осигурен безплатен градски транспорт за връщането на посетителите.

„Beerфестът“ цели отново да поднесе добро настроение на почитателите на бирата от всички точки на страната, представяйки им отличителните черти на всяка една от марките на пивоварната.

Организатори са Община Стара Загора и „Загорка“ АД, със съдействието на „Аякс“ и „КЕН“.

Пресконференция по повод провеждането на „BEERфестът“ ще се състои на 29 август, от 11.00 часа, в Зала 2, на Община Стара Загора.

Повече подробности за програмата и любопитна информация може да откриете на страницата във Facebook:  https://www.facebook.com/thebeerfest

Начална дата: петък, 24 август 2018

Крайна дата: събота, 08 септември 2018

Горещ телефон
за сигнали